Sunday 28 November 2010

Mixing It Up At Cal Marino


From anchovies to stuffed peppers and cured beef - take your pick at Can Marino.
De achoas a pimientos renellos, y cecina - eligid en Can Marino.

Celler Cal Marino at number 54 c. Margarit is a place where you can sample great wines, vermouths and spirits at varying prices - from as little as €1.60 a litre, so long as you don't mind as a takeaway in a second-hand plastic bottle. These bargain basement brews are available from barrels situated  in the front of this cavernous space. 

Celler Cal Marino, ubicado en c.Margarit, 54 es un lugar por probar vinos, vermuts y licores sobresaliente a precios distintos - desde lo minimo de €1.60 por litre, siempre que no te moleste llevarlo en una botella de plastico. Estas bebidas baratas estan disponsible de los barriles, de delante de esta espacio grande. 


Mixing the traditions of the local bodega serving up cheap plonk to the masses, with more refined wines to drinkers and diners is what Cal Marino is all about. Which is why it came as no surprise when you take a look at the menu of various combination  plates available: in our case piquillo pepper stuffed with foie gras, smoked salmon stuffed with cream cheese, and figs filled with yet more foie, as seen below:




Mezclar las tradiciones de la bodega - con sus vinos barratos por todo el barrio - con vinos y comida más finos por clientes es lo usual en Cal Marino, y por eso la lista de platos combinados no fue una sorpresa. Eligimos uno plato de pimientos piquillos, renellos de foie, rollitos de salmón con queso crema, y higos renellos de más foie (arriba). 


These combined morsals are a new edition to the Cal Marino offering, and are in addition to a great cheese selection (although few if any local offerings), plates of jamón and cecina (pictured, left)plus a great range of individual tapas, fairly reasonably priced, as you can see from the board, below. 


Estos platos combinados complementan una gama de quesos - aunque pocos de España - platos de jamón y de cecina. También hay un montón de tapas de precios razonables como puedais ver, abajo. 


Celler Can Marino 
c. Magarit 54
Tel: 93 329 45 92
www.facebook.com/
cellercalmarino


Hours
Tues - Thurs: 
11.30- 3.00, 7.00 - 11.00
Weekends & holidays: 
11.30am - 3.00pm
Closed Mondays.


Horarios
Martes - jueves:
11.30 - 15.00, 19.00 - 23.00
Fin de semana y fiestas:
11.30 - 15.00
Cerrado los lunes.


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